podgana v škorpijonu

3. dan – Avila

17.07.2018 · Brez komentarjev

Dan sva začela z mrzličnim iskanjem novih tekic. Brez njih nemreč ni jutranjih tekov. Izbira na koncu ni bila težka. Ni je bilo. Vzela sem, kar je bilo na voljo. Tako so moje nove tekaške superge delo domačega razvoja in španskega izvora. Joma. Niso idealne. Niso lepe. Sploh. Morda preveč visoke. Cenovno zmerne. Ime jim bo… Kompromisice.

Naslednja postaja so bili mlini, ki so preživeli vse, tudi g. Kihota. Consuegra.

Pikec (Fiat 500) nabira svoje pluse in minuse. Res je lep (plus). Jaz bi imela sicer črno vijoličastega s tistimi črtami, ki so videti kot šivi. Armatura »cute« z vsemi prikazi (plus). Tudi močan je dovolj (plus). Avtomatske prestave so prednost (plus). Vrata so pa le ena in zato kar velika in se malo težje odpirajo (minus). Ali bi se naveličala vedno znova poklapljati prvi sedež, da bi na zadnjega kaj odložila? Verjetno. (velik minus).

Nato Avila. Glede na to, da tu sonce vzhaja ob pol osmih in se spusti v noč ob desetih, sva morala spremeniti svoj bioritem. Namesto, da bi se takoj zapodila v mesto, sva se najprej pocrkljala in obnovila moči ob hotelskem bazenu. Ki ima čudovit razgled na okolico. Se pokopala. In se potopila eden v kriminalko in drugi v dnevne novice.

Avila naju je sprejela v večernih urah. Živahne, a ne prenatrpane ulice, res lepa arhitektura. Ravno prav velik center. Pivo in tapasi. SMS-janje z otrokoma. Idealen zaključek dneva.

  • Share/Bookmark

Kategorije: kr neki0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !