podgana v škorpijonu

2. dan – Toledo

17.07.2018 · Brez komentarjev

Z madridskega letališča sva se odpravila v Toledo. S Fiatom 500! Avtom, ki je trenutno v ožjem izboru za moje naslednje prevozno sredstvo. Tako bom imela v naslednjih dneh temeljito poskusno vožnjo. Zaenkrat mi je všeč. Peljem ga pa ne, ker me MoŽ ni prijavil kot voznika, kar je precej grdo od njega.

Toledo daje vtis čarobnosti, ko se mu približuješ. Z obzidjem in nekaterimi zaradi velikosti izstopajočimi zgradbami za njim. Vse v svetlo rjavi barvi. Ker sva že zamujala (nogometni finale se je začel ob petih), sva se takoj napotila v mesto po kakšno dobro barsko vzdušje na prostem, z ekranom in prenosom prvenstva. In ga nisva našla. Gostilne so bile zaprte, večina barov tudi. Tisti odprti niso imeli zunanjih miz. Tako sva pristala v stavnici. Za pivo, ki je bilo sicer poceni, sva morala predložiti osebni izkaznici (resno?). Prisotni so navijali tako za eno kot drugo stran, večina njih pa je za svojo izbrano tudi stavila. Tudi midva sva. Med sabo. In spet sem izgubila. Zakaj me nikoli ne izuči?

Po tekmi, ki sva jo nehala gledati že pred koncem, sva si privoščila enega tistih božanskih sendvičev s hrustljavo bageto in slastnim pršutom. In jo nato počasi mahnila proti hotelu. Malce razočarana.

  • Share/Bookmark

Kategorije: kr neki0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !