podgana v škorpijonu

1. dan – Benetke

16.07.2018 · Brez komentarjev

Da sem pozabila moje tekice na zgornji polički omare za čevlje, sem se spomnila ob pogledu na požeta polja nekje 50 km pred Benetkami. Tako je že takoj padel v vodo moj načrt o vsakodnevnem tekanju na dopustu. Saj moram sedaj najprej kupiti nove. Kvalitetne. Morda še malce bolj blažene kot tiste, ki so ostale v omari. Lepe. Cenovno ugodne. Če se bo le dalo, Adidasove. Kar pa ni lahka naloga (izpolniti vse pogoje) in se lahko zgodi, da še kar nekaj dni ne bom uspela jutra začeti s tekom.

Nato je opazil MoŽ, da je pozabil doma pustiti ključe od avta, ki je ostal Sinetu. Še dobro, da sem jaz svoje pozabila doma, tako da ima Sine vseeno enega, s katerim bo imel dostop do svobodnega pohajanja v naslednjih dveh tednih.

Benetke niso najina glavna počitniška destinacija, so le odskok v potepanje po Španiji. Kljub temu sva se z veseljem zapodila v labirint ulic, polnih turistov. Všeč so mi, Benetke. Vse te stare zgradbe, ki rastejo ven iz vode. Med njimi so le ozke uličice, ki nudijo prejeten hlad tistim, ki iščejo svojo pot med njimi.

Škoda, da sva vse skupaj lahko poslikala le s telefonom, fotoaparat je namreč MoŽ pozabil v hotelu. Če bo šlo tako naprej, bo nekje pozabil še mene.


Vse ulice tudi ne peljejo v Rim…”

Suki je včeraj zaključila s svojim počitniškim delom. Vsaj zaenkrat. Zadovoljna je s pridobljenimi izkušnjami, še bolj pa z novimi poznanstvi in svojo samostojnostjo. Sine čaka na rezultate. Vsi jih.

  • Share/Bookmark

Kategorije: kr neki0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !