podgana v škorpijonu

Za nazaj za junij in julij

1.08.2016 · Brez komentarjev

Pretekli meseci so bili. Pestri. Polni. Stresni.
Suki se je srednješolsko življenje tako priljubilo, da se ga je odločila podaljšati in še enkrat temeljito ponoviti snov iz biologije. Sinetu je taisti predmet speljal prav dober uspeh, vendar se ga ni odločil popravljati. Namesto tega je vstopil v svet delovnih ljudi in štirinajst dni delal kot natakar v središču Ljubljane. Bil je navdušen, kar pa je bila v veliki meri zasluga njegovega mentorja, ki ga je vpeljal v male skrivnosti poklica.
Z Ubrisanko sva bili na dogtrekingu v Kočevskem rogu. Napovedala sem njeno poslovilno udeležbo, saj so taki napori za devetletno gospo res hudi. Vendar na koncu nisem bila vec prepričana v svojo odlocitev, saj je trodnevni pohod, 65 kilometrov in dve nočitvi na trdih tleh profesionalno prenesla.
Veliko je bilo tekanja. Jutranjčkov. Mojčino družbo je do prejšnjega tedna, ko je končno posanirala svoj gleženj, nadomestil zvonček za odganjanje medvedov.
Služba … Vsi vemo, kaj Jan Plestenjak meni o SLUŽBI. Ni nekaj, kar rad počneš. In za povrh je odpovedal še koncert s Severino. In ponudil zamenjavo. Kot da bi obstajala.

  • Share/Bookmark

Kategorije: kr neki · moje krdelo0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !