podgana v škorpijonu

Nekaj za nazaj

8.03.2016 · Brez komentarjev

Nekaj za nazaj govori o še februarski smučariji. Letos smo bili odrasla zasedba. Naši otroci namreč niso več otroci. Ampak mladi odrasli. Ki znajo biti še vedno otroško tečni, ko so lačni, ampak vsaj na kape in rokavice jih ni potrebno več opozarjati. Tako odrasli, da se vsaj ena v prid učenju za poskusno maturo celo odloči predčasno oditi domov. Z vlakom. Med potjo sicer večkrat (res večkrat) pokliče svoje skrbnike, ker jo skrbi, ali vlak pelje v pravo smer, zakaj pelje vzvratno, zakaj odklaplja vagone in oh končno… table v slovenščini… Na koncu je zaskrbelo tudi fotra, predvsem, da table ne bi bile slovenske predolgo in potem še hrvaške, preden bi samostojnica izstopila. Ampak se je vse dobro izteklo.

Dnevi nas odraslih so tekli v konstantno dobri družbi in spremenljivem vremenu. Svoje aktivnosti smo prilagajali trenutnemu počutju, ko smo smučali, smo smučali aktivno, z MoŽem sva eno na smučeh tudi odtekla in se strinjala, da bo tek po vsej verjetnosti najin način smučanja v prihodnje.

Letošnji zimski dopust je gotovo zaznamovala popolna alkoholna abstinenca, posledica novoletnih zaobljub enega, skrbi za zdrav način življenja drugega in popolne nepotrebe po alkoholu pri vseh ostalih. Smo pa več pozornosti namenili kulinariki. Vsak dan sveže pečenemu kruhu »made by me«. Belemu, ajdovemu, pirinemu. Nekateri smo pili živo mleko, drugi zaradi okusa prisegajo na mrtvo, posledično smo ločili tudi živo maslo od mrtvega, vsi smo uživali v okusu dobrih domačih klobas, pri sto odstotnem korenčkovem soku pa so bila mnenja že deljena.

Veliko iger Screbla smo odigrali, najpomembnejšo pa sva odigrala z Ribico in ja, spet sem zmagala :) :) In ohranila status najboljše igralke. Nepremagljiva!

  • Share/Bookmark

Kategorije: moje krdelo0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !